Om Virksomheden

J.D. Glas kan i dag bryste sig af, at kalde sig Lolland-Falsters ældste glarmesterforretning.

Virksomhedens historie kan føres tilbage til Kunsthandler og Glarmester N.P. Nielsen, der åbnede sin første butik i Søndergade 19 i Nakskov tilbage i 1918.

Det nuværende navn J.D. Glas har været koblet til virksomheden siden 1978, hvor Jørgen Didriksen købte og videreudviklede firmaet.

Efter en indfasningsperiode på et lille års tid, købte Flemming Willum Petersen 1. Oktober 2015 virksomheden og varetager nu driften egenhændigt.

Firmaet har i dag tre ansatte, nemlig glarmester Flemming Willum Petersen, glarmestersvend Jens B. Jensen og tømrersvend Morten Bonde.

B16479
N.P Nielsens glarmesterforretning på det nu nedrevne Melhjørne i Nakskov

I J.D. Glas lægger vi vægt på faglighed, kvalitet og tilfredse kunder. Derfor har vi kun ansat faguddannet personale og vi leverer og monterer kun produkter af højeste kvalitet. Vi lever op til vores kundeaftaler og sætter en ære i at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Vores kerneekspertiser er forskelligt glasarbejde, montering af nye døre og vinduer, samt energioptimeringer og restaureringer af fredede og bevaringsværdige bygninger, men vi giver gerne et tilbud på alle former for glas- og glarmesteropgaver, samt mindre tømreropgaver.

J.D. Glas er medlem af Glarmesterlauget, Glarmester-
laugets Garantiordning og Glarmestrenes Døgnvagt.
Dette er din garanti for professionelt glarmesterarbejdelogo1
og kundesikkerhed.

Garantien går i korthed ud på, at Glarmesterlauget i
Danmark indestår for, at en kundes berettigede krav
mod en glarmester altid bliver opfyldt. Garantiordningen
dækker op til 100.000 kr. ekskl. moms.