Nye Vinduer og Døre

– Vi leverer løsninger til ethvert behov

Hos Willum Glas er en af vores kerneopgaver monteringen af døre og vinduer, hvor de faglige kompetencer og sparringen mellem tømrer og glarmester, går op i en højere enhed. Således har vi eksempelvis monteret vinduer med specielt sikkerhedsglas og indbrudssikre døre, da vi kender de forskellige løsninger inden for både glas og vinduet i sig selv.

Vi er ikke bange for, at kalde os eksperter i at levere solide, og flotte kvalitetsløsninger til alle behov. Og vi er ikke bange for at påstå, at vi er den virksomhed på Lolland-Falster, som er bedst klædt på til at vejlede dig inden for glas, døre og vinduer.

Vi arbejder ud fra præmissen om, at intet er for godt til vores kunder, og derfor anvender vi som vores standardløsning bl.a. kvalitetsprodukter fra VELFAC og KPK.

I vores sortiment har vi også plast-vinduer og specialvinduer til bevaringsværdige og fredede bygninger, samt vindues- og dørelementer i ædeltræ. Med andre ord er vores sortiment af nye døre og vinduer bredt og fyldestgørende, og vi er derfor godt klædt på til at imødekomme dine individuelle ønsker.

Det er kendetegnende for Willum Glas at alt bliver lavet helt færdigt, og at resultatet altid er tilfredsstillende. Der ser altid bedre ud på stedet når vi går, end når vi kommer, og der er altid ryddet helt op og klar til brug, før regningen kommer.

Den rette vejledning er afgørende

Hos Willum Glas har vi ansat både faglærte tømrere og glarmestre. Derfor får du altid den korrekte rådgivning vedrørende dine døre og vinduer, og du får en kompetent vejledning til dit valg af opbygning og design. Denne kombination af faglig viden og kunnen er din garanti for, at du får lige netop det slutprodukt, der passer til din smag og som samtidig er af den højest mulige kvalitet.

Kontakt os i Nakskov, Maribo eller Nysted

Vi har afdelinger i både Nakskov, Maribo og Nysted, og det betyder, at vi har et lokalt kendskab på hele Lolland-Falster og kan hjælpe med de korrekte løsninger til nye døre og vinduer, lige meget om du bor i Nykøbing F, Sakskøbing eller Rødby.

Vi udfører naturligvis også opgaver i oplandet og de omkringliggende byer – kontakt os gerne for at høre nærmere, eller også hvis du bor længere væk. Vi finder også en løsning til dig. Vi kan kontaktes på telefon 30 95 49 12 eller på e-mail willumglas@willumglas.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig

Nye vinduer i ældre ejendom
Nye vinduer monteret i en ældre ejendom i Nakskovs centrum: Her er det vigtigt at vinduerne følger lokalplanen og den oprindelige arkitektur, og derfor er udført som dannebrogsvinduer i træ.

Montering af træ-alu vinduer

Montering af træ-alu vinduer
Nye vinduer af træ-alu monteret i en ejendom fra 1974.  Vi anbefaler til denne type huse VELFAC RIBO, som er designet til at passe ind i denne type bygninger – og som samtidig har topmoderne energiegenskaber.

 

Montering af karnap
En opgave af de lidt mere specielle: Vi har monteret en karnap i plast, som giver masser af lys og plads i kundens køkken.
Træ-alu skydedør
Træ-alu skydedør med sideparti fra VELFAC isat – vi er officiel VELFAC vinduesmester
Træ-alu skydedør
Det smarte skydedørssystem fra VELFAC forhindrer skidt og møg i bundskinnen, som kan gøre døren besværlig at åbne og lukke.
Nye vinduer og døre
Nye døre og vinduer i PVC / Plast

Vi forhandler produkter fra:

kpk døre & vinduer     Skjern vinduer

FP Vinduer, Døre, Facader     Velfac vinduer