Tømrer og Snedker

– nu også med tømrerafdeling

Trænger din bolig til en kærlig hånd? Hos J.D. Glas udfører vi nu også flere former for tømrerarbejde, som kan hjælpe med at give din bolig et nyt og friskt udtryk; naturligvis tilpasset lige præcis dine ønsker. Idet vi både beskæftiger glarmestre og tømrere, har vi forudsætningerne for at kombinere løsninger inden for både tømrerarbejde og glasarbejde på en anden måde, end øvrige håndværkere. Vi vil derfor påstå, at vi er mere fleksible i forhold til dine ønsker, og er specialiseret i at arbejde med en bredere vifte af materialer end normalt, når du kontakter din tømrer. Vores tømrerarbejde kombineret med glarmesterarbejdet gør, at vi eksempelvis kan bygge en ny væg til dit badeværelse, og levere en skræddersyet brusekabine til denne væg – eller montere dit nye køkken sammen med skabslåger i glas eller stænkplader i specielt udvalgte former og farver.

Vores tømrerafdeling påtager sig bl.a. arbejde med:

  • Opsætning af forskellige typer loft
  • Lægning af flere slags gulve – dog ikke gulvafhøvling / slibning.
  • Montering af vinduer og døre i træ, træ-alu og pvc
  • Ombygning generelt
  • Skillevægge m.m.
  • Reparationer ude og inde

Har du spørgsmål til vores arbejdsområder, skal du ikke være bange for at kontakte os. Vores medarbejdere er engagerede, og de lægger en ære i at udføre et godt stykke arbejde, så de vil med glæde give dig den nødvendige rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt.

Grundigt og tillidsfuldt arbejde

JD Glas kan spores tilbage til 1918, og vi kan dermed fejre 100-års jubilæum i 2018. Dette var ikke lykkedes, hvis vi ikke leverede et solidt og elegant stykke håndværk, som vores kunder er glade for i mange år, efter det er blevet lavet. Vi beskæftiger kun faguddannede medarbejdere, som laver altid et stykke arbejde som de personligt kan stå inde for  – og vi bruger kun materialer af høj kvalitet. Under arbejdsprocessen er vi altid lydhør over for dine ønsker, og vores kerneprioritet er, at du er tilfreds med vores service under hele forløbet.

Ring til os og hør mere

Vi har afdelinger i både Nakskov og Nysted og kan med udgangspunkt i disse, også udføre tømrerarbejde i bl.a. Nykøbing F, Sakskøbing, Maribo og Rødby. Vi arbejder som udgangspunkt på hele Lolland-Falster og Sydsjælland. Har du spørgsmål til vores priser eller andet, så ring på telefon 54 92 64 56 eller skriv en mail til jdglas@jdglas.dk. Vi glæder os til at snakke med dig og give dig et uforpligtende tilbud.