Bilruder / Autoruder og Stenslag

Få din bilrude skiftet af en faguddannet

Willum Glas kan skifte en forrude eller andre bilruder med kort ventetid, i modsætning til de kørende autoglasfirmaer, som ofte har 2-3 ugers leveringstid.

Hos os er du desuden sikker på at få en faguddannet reparatør, og således at bilens sikkerhed ikke forringes ved udskiftning af ruden.

Glarmesterfaget er den eneste uddannelse, hvor udskiftning af autoruder er en del af svendeprøven, og det eneste fag, hvor man under uddannelsen lærer om de rette materialer og korrekt montering i forhold til chaufførens sikkerhed ved kollision.

Vi har mulighed for at skifte ruder i stort set alle bilmodeller – og vi kan også klare en lastbil, traktor eller andre landbrugsmaskiner, om nødvendigt.

Vi har mulighed for udskiftning af bilruder i både Nakskov og Nysted.

13001256_619400718219083_7618970724758206712_n
Vi klarer også en udskiftning af ruder i de lidt mere specielle biler –
her en Morris fra 1960’erne.

Stenslagsreparation klares på kort tid ved henvendelse i butikken i Nakskov eller efter telefonisk aftale. Stenslagsreparation kan også foretages på din adresse efter aftale.

I dag er ruderne en vigtig del af bilens konstruktion, og det er derfor vigtigt, at det er faguddannet personale som foretager udskiftningen af autoruder.

Willum Glas har eget autoværksted i Nakskov og har derudover samarbejdsaftale med Nysted Autoværksted om lån af lokaler, således at vi kan foretage autorudeudskiftninger lige meget hvor du bor på Lolland-Falster: Nakskov, Maribo eller Nykøbing Falster.